2020 – 2023 KARANTÉNBIKE

Észak-Bükk

Mást gondoltam az évre, de jött a járvány... Mit lehetett volna tenni? Úgy megijesztettek bennünket, hogy fülünk, farkunk behúztuk az elején. Aztán később már bátrabbakká váltunk, de mi a külföldöt kihagytuk.
Így a Bükkre esett választás. Közel is van, meg szép is...
Először jöhetett a közelebbi rész!








Kelet-Bükk

Aztán természetesen a többi. Mivel a Bükkben voltunk karate táborban is a keleti rész is nagyon megtetszett. Persze eddig is így volt, de most ürügy is volt a rendezett és dokumentált rögzítésnek. Nem másnak. Csak úgy magamnak:)

Nyugat-Bükk

Nem is lehetett más…Ja de. Volt is, de a Bükk Fennsík anyaga még nem volt teljes. Ezt meg meg lehetett csinálni véglegesre. Igaz 2 és fél nap kellett hozzá annak ellenére, hogy autót is vittem magammal… Valahogy elvette az időt a drón, meg lehet a bénázásom is. Mindenesetre jól szórakoztam. Mindig jobbat akar az ember, de a korlátain nem tud átlépni. Én sem tudtam.

Ez van, ezt kell szeretni, vagy nem szeretni. Ez vagyok én:)

Bükk-Fennsík

Talán ezt élveztem a legjobban. Már csak azért is mert izgalmas szerkezetet tudtam adni neki, a másik, hogy a barátaim is ott voltak… Nem végig és nem mindenhol, de valahol és valamikor ott.

És itt volt olyan, hogy nem vol,t mindig ott a kerékpár. Persze ez engem nem zavart nagyon annak ellenére, hogy ez egy kerékpáros sorozatnak indult és tulajdonképpen az is lett végig. Úgy oldottam meg a gordiuszi csomót, hogy az egyik alkalommal felvittem kerékpárt is. Szóval ott lovagoltam a szőrán, senki sem cáfolhatja meg…

Még a zenéje is ennek tetszik a legjobban. Nekem. Mert másnak vagy nem, vagy nem ez. De ez engem egyáltalán nem érdekel:)

Dél-Bükk

Ez készült el a legvégén. Az a legfiatalabb tehát és ezért a legkedvesebb is.

Persze úgy összességében minden rész a gyermekem. Mind a 9. Nem is gondoltam anno, hogy ennyi rész lesz belőle… Nagyon élveztem, ha tehetném újra elkezdeném, de annak meg mi értelme lenne? Talán a gyerekkel, ha majd egyszer elém áll!

Akinek tetszett örüljön neki, de akinek nem, az se búslakodjon nagyon!!!

EGÉSZSÉGETEKRE!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.